Subcribe to our RSS feeds Join Us on Facebook Follow us on Twitter Add to Circles

Teks Lagu

JAMBU ALAS

Kelingan manis eseme
Trus kelingan – ramah gemuyune
Tresno lan kasih – kasih sayange
Karep atiku – kelakon dadi bojone

Sayange wis duwe bojo
Nanging aku – aku wis kadhung tresno
Nelongso – rasane ati
Yen aku – ra klakon melu nduweni

Jambu alas kulite ijo sing digagas wis duwe bojo
Ada gula ada semut – durung rondho ojo direbut

Sumpah neng batin yen kula tidak dikawin
Tekat ing ati ora bakal luruh ganti
Sumpah wis janji arep sehidup semati
Seneng lan sedih bareng-bareng dilakoni

Jambu alas dhik – manis rasane
Snajan tilas – tak enteni randhane
ALUN-ALUN NGANJUK

Lungo tak anti2 kapan anggonmu bali
Mecake endahing wengi kutho Nganjuk iki
Sumilir angin wates nambah kangene ati
Opo kowe ora ngerteni kowe tak kangeni

Neng alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senadyan setaun tak enteni
Tresnamu sing tak gondheli

Lali tenan to dhik – nggonmu janji-janji
Disekseni lampu alun-alun iki
Lali tenan to dhik – karo aku iki
Neng terminal, setasiun nggonku nggoleki
Comments
0 Comments

No comments: